ULTIMA ORĂ/ Marcel Spătari a demisionat din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Gavrilița: „Mulțumesc pentru efortul depus timp de 1,5 ani”

9 ianuarie 2023, 13:01 Politică 252
Marcel Spătari, ministrul Muncii și Protecției Sociale.  Sursa: Replica Media
Marcel Spătari a demisionat din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale (MPPS). Anunțul a fost făcut de prim-ministra Natalia Gavrilița astăzi, 9 ianuarie, în cadrul conferinței de presă susținute împreună cu oficialul guvernamental.

„V-am invitat să vă anunțăm, cu regret, despre plecarea lui Marcel Spătari din funcție și pentru a-i mulțumi pentru efortul depus timp de 1,5 ani, cot la cot, cu mine și cu întreaga echipă guvernamentală. A fost un efort sistemic care a început să dea roade pentru oameni și care ne-a ajutat să fim mult mai pregătiți pentru această iarnă”, a declarat Gavrilița.

La rândul său, Marcel Spătari a asigurat că decizia este una strict personală și că a fost coordonată din timp.

„Plecarea mea din funcție este o decizie strict personală. Este o decizie asumată, pregătită, coordonată din timp cu echipa din Guvern. (...) Sunt convins că rezultatele bune pornite de minister vor continua, iar rezultatele vor fi din ce în ce mai vizibile. Mă bucur că am putut contribui la consolidarea echipei ministerului care acum are un plan de activitate bine definit”, a precizat Marcel Spătari.

Prim ministra a precizat că Marcel Spătari va reveni în România, acolo unde își are familia sa.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media