Noi numiri și demisii în cabinetul președintei Maia Sandu. Purtătoarea de cuvânt a șefei statului a plecat din funcție

10 ianuarie 2023, 17:41 Politică 166
Președinția Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Președinta Maia Sandu a făcut schimbări în componența cabinetului său. Șefa statului a semnat marți, 10 ianuarie, un decret prin care Veaceslav Negruța, consilier în domeniul economic, a fost numit în funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, începând cu data de 11 ianuarie 2023. Totodată, a acceptat demisia Sorinei Ștefîrță, consiliera sa pe comunicare publică și purtătoarea sa de cuvânt.

Tot marți Cristina Gherasimov, care a deținut până acum funcția de Secretară Generală a Aparatului Președintelui Republicii Moldova, își va continua activitatea în calitate de consilieră în domeniul politicii externe și a integrării europene.

De asemenea, începând de astăzi, fosta deputată și membră a delegației Republicii Moldova la APCE, Stella Jantuan, va exercita funcția de consilieră prezidențială pe probleme politice, relații cu autoritățile publice și societatea civilă.

Totodată, șefa statului a acceptat demisia consilierei pentru comunicare publică, purtătoarea de cuvânt al Preşedintelui Republicii Moldova, Sorina Ștefîrță.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media