Întrevedere între șefa statului și mareșalul Senatului Republicii Polone: Situația privind securitatea regională și cooperarea bilaterală, printre subiectele abordate

25 ianuarie 2023, 14:40 Politică 40
Președinta Maia Sandu și mareșalul Senatului Republicii Polone Tomasz Grodzki.  Sursa: Președinția Republicii Moldova

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu mareșalul Senatului Republicii Polone, Tomasz Grodzki, și cu un grup de deputați polonezi, în cadrul căreia s-a discutat despre securitatea regională, cooperarea economică și agenda bilaterală moldo-polonă.

Președinta Maia Sandu a mulțumit pentru prietenia și sprijinul partenerilor polonezi oferit țării noastre, în mod special, pentru susținerea constantă a parcursului de integrare europeană a Republicii Moldova, precum și pentru plasarea țării noastre în zona de interes a Poloniei și în grupul țărilor prioritare pentru asistența poloneză.

Amintim că situația de securitate din regiune, criza energetică, lupta cu propaganda, proiectele comune inițiate de țările noastre și cooperarea economică bilaterală au fost discutate de președintele Parlamentului, Igor Grosu, la întrevederea de marți, 24 ianuarie, cu mareșalul Senatului Republicii Polone, Tomasz Grodzki, care se află într-o vizită oficială la Chișinău.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media