METEO/ Ploaie ușoară și cer în întregime acoperit astăzi

8 mai 2023, 07:26 Mediu 64
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi scăzute și precipitații de 1.07 milimetri pe oră caracterizează vremea de azi.

Astăzi, luni, 8 mai, primăvara, vremea va fi dominată de ploaie ușoară și un cer complet acoperit. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 10°C, cu 10°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de 7°C, egalând temperatura medie specifică acestui interval.

Acoperirea norilor va fi de 100%, iar intensitatea precipitațiilor se va situa în jurul valorii de 1.07 milimetri pe oră. Soarele va răsări la ora 05:46 și apune la ora 20:15.

Vântul va sufla dinspre sud-est (SE), cu o viteză medie de 4.75 metri pe secundă și rafale ce pot atinge valori maxime de pânâ la 8.75 metri pe secundã.

Mâine, marți, vom avea parte tot de un cer înnorat și temperaturi cuprinse între 6°C noaptea și maximum12°C ziua; precipitațiile vor fi reduse comparativ cu cele din ziua precedentă, înregistrând 0.07 milimetri pe oră.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media