METEO/ Vreme înnorată și temperaturi ridicate astăzi

9 iunie 2023, 07:27 Mediu 108
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Astăzi, vremea va fi înnorată, cu temperaturi mai mari decât media perioadei.

În această zi de vineri, 9 iunie, vara ne aduce o vreme predominant înnorată în Moldova. Temperatura maximă de astăzi va ajunge la 28°C, cu 4°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Noaptea, mercurul termometrelor va coborî până la 15°C, totuși cu 14°C mai cald decât temperatura medie obișnuită pentru acest moment al anului.

Deși cerul va fi acoperit în proporție de 100%, nu se așteaptă precipitații pe parcursul zilei. Soarele va răsări la ora 05:28 și apune la ora 20:39. Vântul va sufla dinspre sud (S), cu viteze între 4 și 10 metri pe secundă.

Pentru zilele urmatoare, sâmbata și duminica, prognoza meteo indică o continuare a vremii înnorate și fără precipitații. Temperaturile vor oscila între minime de aproximativ17°C noaptea și maxime de aproape29°C ziua.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media