METEO/ Ploaie intensă și cer în totalitate acoperit astăzi

19 iunie 2023, 07:18 Mediu 387
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Condiții meteo nefavorabile cu ploi abundente și temperaturi mai scăzute decât media perioadei

Astăzi, luni, 19 iunie, vremea se anunță a fi capricioasă. Cerul va fi în totalitate acoperit de nori, iar precipitațiile vor atinge o intensitate de 5.6 milimetri pe oră. Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 25°C, cu 0°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Pe parcursul nopții, condițiile meteorologice rămân nefavorabile. Cerul va continua să fie înnorat și temperatura minimă va coborî până la aproximativ 17°C, cu 10°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Vântul va sufla din direcția vest-nord-vest (WNW) cu o viteză medie de 4.57 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge pânã la 9.51 metri pe secundã. Soarele va rãsari la ora 05:28 și apune la ora 20:42.

Mâine și poimâine vremea se îmbunãtãtește ușor, având parte de un cer în mare parte clar și temperaturi maxime ce vor ajunge la 29°C. Precipitațiile vor fi reduse, cu o intensitate de doar 0.06 milimetri pe oră.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media