VIDEO/ „Discoteca se amână”: Mai multe localuri, închise, după un raid nocturn al polițiștilor

6 februarie 2022, 12:19 Societate 286
Localuri deschise după ora 22:00.  Sursa: politia.md

Patru cazuri de nerespectare a măsurilor impuse de Comisia Națională de Sănătate Publică (CNESP) cu privire la respectarea măsurilor de protecție contra COVID-19 depistate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timpul verificărilor efectuate de Poliție.

Potrivit sursei citate, încălcările au fost depistate în trei localuri din municipiul Chișinău și în unul din raionul Drochia.

Astfel, localurile activau după ora 22:00, iar în unul din ele au fost depistați în interior peste 90 de persoane, care nu purtau măşti şi fără să păstreze distanţa fizică.

Poliția anunță că activitatea acestora a fost sistată, iar în privința agenților economici a fost inițiată procedura contravențională conform art. 76 (prim) din Codul contravențional.

Reamintim că, în această perioadă, este interzisă desfășurarea activităților de deservire în restaurante, baruri, cafenele, în intervalul orelor 22:00-07.00.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media