VIDEO/ Aproape 1,3 milioane de vizualizări pentru clipul Zdob și Zdub, în colaborare cu Frații Advahov, pentru piesa „Trenulețul”

17 ianuarie 2022, 07:58 Muzică 158
Roman Iagupov în trenul Chișinău-București.  Sursa: captură video

La ceva mai mult de o lună de la lansare, videoclipul ultimei piese Zdob și Zdub în colaborare cu Frații Advahov realizat de Roman Burlaca a ajuns la aproape 1,3 milioane de vizualizări. Piesa și producția cinematografică a fost apreciată de jurnaliștii de la G4Media.ro care au catalogat piesa drept una excepțională.

„Muzicienii au profitat de timpul liber din pandemie și au mers într-o vacanță de creație în Oituz (Covasna). Magia Munților Carpați a inspirat trupa nu doar o dată, exemplu fiind şi cel mai recent album al Zdubilor – “Bestiarium”, care a fost compus la Oituz. Tot acolo, la Oituz, prietenia și colaborarea cu Frații Advahov a dat roade muzicale – un nou album, care va fi lansat anul acesta, relatează upfr.ro.

Single-ul „Trenulețul” este primul extras de pe acest album, iar pe Youtube clipul piesei a adunat aproximatic 1,3 milioane de vizualizări, în mai puțin de o lună de la lansare.

„Hey ho, let’s go! Pleacă trenul! Unde ești?”, începe piesa produsă de BR Films, regizor Roman Burlaca, scenariu: Roman Burlaca, Roman Iagupov, Corina Caireac, producător : Alexandru Melnic


Cristian
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media