Prima doamnă a Ucrainei a mulțumit R. Moldova că acceptă „ucrainenii ca fiind ai voștri”: S-a dovedit a fi nu doar un vecin cu care avem hotar, ci o națiune cu adevărat frățească

14 martie 2022, 14:31 Ucraina 9921
Olena Zelenska.  Sursa: Facebook/ OlenaZelenska

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a transmis un mesaj emoționant Republicii Moldova, României, dar și celorlalte state care găzduiesc refugiații care fug de ororile războiului, mulțumindu-le pentru primirea caldă a ucrainenilor.

„Polonia, Slovacia, România, Ungaria, Moldova s-au arătat a fi nu doar vecini cu care avem hotar, ci națiuni cu adevărat frățești. Vă mulțumim că acceptați ucrainenii ca fiind ai voștri. Bineînțeles, nu așa și-a imaginat Ucraina integrarea în Europa...Dar încălziți și salvați, se vor întoarce cu siguranță acasă. Cu căldura voastră în inimi”, a scris Olena Zelenska într-un mesaj postat pe Facebook.

La 7 martie, Olena Zelenska, soția Președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski, a venit cu un mesaj public despre copiii care au murit de când Rusia a invadat Ucraina. În postarea făcută pe Facebook, ea a dat câteva exemple şi a menţionat că mulţi alţii sunt blocaţi în subsoluri şi mor de foame.

Urmăriți LIVE TEXTUL REPLICA MEDIA despre evenimentele din Ucraina din zilele anterioare 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie, 27 februarie, 28 februarie, 1 martie, 2 martie, 3 martie, 4 martie, 5 martie, 6 martie, 7 martie, 8 martie, 9 martie, 10 martie, 11 martie, 12 martie și 13 martie.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media