FOTO/ VIDEO/ Autoritățile ucrainene ar fi reținut 9 persoane care încercau să treacă fraudulos granița cu Moldova. Printre acestea, fiul și nepotul Sofiei Rotaru

8 martie 2022, 08:30 Ucraina 1197
O persoană care seamănă izbitor cu Ruslan Evdokimenko, fiul Sofiei Rotaru.  Sursa: captură Youtube

Pe 7 martie, serviciul de grăniceri al Ucrainei ar fi reținut 9 persoane care încercau să treacă ilegal, cu barca, granița cu Moldova, în preajma orașului Moghiliov-Podolsk. Potrivit publicației Strana.ua, care citează surse din cadrul Serviciului de Informații al Ucrainei, este vorba de 8 cetățeni ai Ucrainei și unul din Republica Moldova. Ultimul avea rolul de ghid în această operațiune.

Bărbații ar fi încercat să treacă Nistrul cu o barcă, însă au fost observați de patrulele ucrainene.

„În rândul celor care au încercat să treacă ilegal frontiera, din fotografii pot fi recunoscuți Ruslan Evdokimenko și Anatolii Evdokimenko, fiul și nepotul cântăreței Sofia Rotaru”, se mai arată în articol.
Publicația amintește că acum, în Ucraina a fost decretată legea marțială și mobilizare generală. Asta înseamnă că bărbații cu vârsta între 18 și 60 de ani, recruții, cu anumite excepții, nu pot părăsi țara.

Reprezentanții artistei și familia Sofiei Rotaru nu au confirmat deocamdată încidentul.
Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media