A șaptea ediție a Festivalului Ziua Mediului a ajuns la sfârșit. Evenimentul se va încheia cu un concert al formației Mark Oselski Trio

28 iunie 2022, 12:00 Cultură 46
Mark Oselski Trio.  Sursa: Ziua Mediului | Mark Oselski Trio

Astăzi, 28 iunie, va avea loc încheierea oficială a celei de-a șaptea ediții a Festivalului Ziua Mediului. Este vorba de un eveniment de caritate – o seară cu socializare și un concert al formației Mark Oselski Trio (jazz). Cu această ocazie, organizatorii au pregătit și o surpriză - legendarul „Buciumul lui Tătaru” își va deschide porțile pentru evenimentul respectiv.

Potrivit organizatorilor, banii colectați, vor fi donați pentru o familie - soții Grițcan, care au transformat ghindele adunate din trei copaci din centrul Chișinăului într-o pepinieră cu 10 000 puieți de stejar.

Astăzi, au grijă de ea împreună cu cei 35 copii ai grădiniței Tech 4kids, copiii prietenilor, cunoscuților, cunoscuților cunoscuților - mulți, mulți copii - iar o bună parte din puieți sunt destinați donațiilor.

Contribuțiile pot fi făcute prin procurarea unui bilet pe iTicket ( https://iticket.md/event/mark-oselski-trio ), bilet la intrare, precum și în cutia pentru donații a concertului. Prețul biletelor pornește de la 100 lei.

Evenimentul va avea loc la Centrul Național de Creație „Satul Moldovenesc BUCIUMUL” (str. Alexandru cel Bun 19). Începe la ora 19:00, iar concertul propriu-zis la ora 20:00.

Concertul de binefacere de pe 28 iunie este organizat de AJMTEM, cu suportul Suediei, în partenerit cu Primăria municipiului Chișinău, în cadrul Festivalului Ziua Mediului.

Festivalul Ziua Mediului este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu (AJMTEM), cu suportul Programului de Granturi Mici GEF – PNUD, Suediei, Uniunii Europene, Organizației Mondiale a Sănătății, Ministerul Mediului, precum și al comunității de mediu – organizații de mediu, activiști și activiste, afaceri verzi etc.

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media