FOTO/ Cristina Balan se dedică artei. De la câteva sute până la mii de euro - prețul de vânzare al picturilor fostei ambasadoare în SUA

28 iunie 2021, 13:24 Divertisment 316
Cristina Balan.  Sursa: cristinabalan.com

Fosta ambasadoare a Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii Cristina Balan, promovată în funcția respectivă de către Partidul Democrat, a părăsit politica și acum se dedică în totalmente artei.

Mai recent, fosta ambasadoare și-a lansat propria pagină web - cristinabalan.com, unde pot fi admirate o bună parte din lucrările acesteia, dar unele pot fi achiziționate. Prețul variază, de la câteva sute până la mii de euro.Cristina Balan, fiind în funcția de vicepreședintă a PDM, a fost desemnată în 2018 ambasadoare a Republicii Moldova la Washington. În 2019, la câteva zile după ce democrații au cedat puterea și s-au retras în opoziție, Balan și-a anunțat demisia.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media