FOTO/ Accident în apropiere de viaduct, cu implicarea unui autobuz și troleibuz. Ambele unități de transport sunt noi

23 iunie 2021, 16:35 Societate 188
accident.  Sursa: Replica Media

Un accident cu implicarea unui autobuz și un troleibuz, a avut loc cu puțin timp în urmă, în apropiere de viaduct. Ambele unități de transport sunt noi. La fața locului se află un echipaj de polițiști.

Din imagini surprinse de reporterii Replica Media se observă că șoferul autobuzului nu a respectat distanța și s-a lovit de troleibuzul ce se afla în fața sa. La fața locului se află un echipaj de polițiști.

Totodată, în apropiere de viaduct s-au format ambuteiaje, iar șoferii sunt îndemnați se evite zona.

Contactată de Replica Media, ofițera de presă a poliției capitalei Natalia Stati, a comunicat că unul din șoferi și-a recunoscut vina și urmează să se prezinte conform p.13 din Regulamentul Circulației Rutiere, la sediul accidente rutiere. Șoferul vinovat v-a fi documentat conform legislației în vigoare.

„La data de 23.06.2021 ora 16:17 în Dispeceratul SSTCR a DP mun. Chișinău a parvenit informația 112 precum ca pe str. Ciuflea, autobuz cu ruta nr. 5 s-a ciocnit cu troleibuzul ruta nr.22, unul din șoferi și-a recunoscut vina și urmează să se prezinte conform p.13 din Regulamentul Circulației Rutiere, la sediul accidente rutiere. Șoferul vinovat v-a fi documentat conform legislației în vigoare”, ne-a comunicat Stati.
Diana
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media