Reacția lui Dorin Chirtoacă, după ce a fost surprins repezindu-se către Dodon și Voronin: „Ei ne-au atacat, noi am răspuns”

4 iulie 2021, 12:48 Politică 1973
Dorin Chirtoacă sare la Igor Dodon și Vladimir Voronin.  Sursa: privesc.eu
Reprezentantul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Dorin Chirtoacă a venit cu o reacție, după ce a fost surprins năpustindu-se asupra lui Igor Dodon și Vladimir Voronin, în timpul marșului „Iubesc Moldova”.
„Ei ne-au atacat, noi am răspuns. Noi stăteam pașnic cu tricolorul la Ștefan cel Mare, și pentru că Dodon cu Voronin au dat ordin Poliției să ne atace colegii, să lovească cu pumnii, să dea cu gaze lacrimogene și să calce în picioare tricolorul, m-am îndreptat la cei doi capi ai mafiei, să le cer socoteala, inclusiv bărbătește”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.Reprezentantul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Dorin Chirtoacă, a fost înlăturat cu forța de mai mulți bărbați, dar și de forțele de ordine, după ce acesta s-a năpustit cu viteză spre liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin și președintele PSRM, Igor Dodon, în timpul contramanifestației AUR din centrul capitalei.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) s-au aliniat într-o coloană în fața coloanei de manifestanți a Blocului Socialiștilor și Comuniștilor. Zeci de polițiști i-au înlăturat, iar în prezent manifestanții AUR se află în preajma Monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Sute de simpatizanți ai Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, în frunte cu liderul partidului PSRM, Igor Dodon și Zinaida Greceanîi, s-au adunat astăzi, 4 iulie, pentru a participa la un marș cu genericul „Iubesc Moldova”.

Acțiunea a pornit din scuarul Academiei de Științe a Moldovei, se îndreaptă pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și se va încheia cu un miting organizat între clădirile Președinției și Parlamentului.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media