Procuratura confirmă! Dorin Damir, finul de cununie al lui Vlad Plahotniuc, a fost reținut

5 iulie 2021, 12:00 Justiție 423
Dorin Damir.  Sursa: Cotidianul.md
Procuratura confirmă reținerea lui Dorin Damir, finul de cununie al lui Vlad Plahotniuc. Potrivit unui comunicar de presă, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale de comun cu Serviciul de Informații și Securitate au descins, în această dimineață, cu percheziții la domiciliile, în birourile de serviciu și automobilele mai multor persoane.

Acțiunile procesuale vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul INI al IGP al MAI, acțiunile cărora sunt cercetate prin prisma a cinci componențe de infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală, acum câteva minute au fost reținute 3 persoane: șeful Inspectoratului de Politie al mun.Bălți, Valeriu Cojocaru, un inspector din cadrul Poliției de Frontieră și președintele Asociației FEA, Dorin Damir.

Urmărirea penală este în plină desfășurare iar Procuratura va reveni cu detalii pe parcurs.

Notă:
Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanței.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media