VIDEO/ Ședința extraordinară a CEC, întreruptă: Rapoartele concurenților electorali cu privire la venituri și cheltuieli, amânate pentru mâine

17 iulie 2021, 11:45 Politică 127
CEC.  Sursa: Replica Media

Comisia Electorală Centrală (CEC) a amânat ședința extraordinară de astăzi cu scopul de a relua mâine, 18 iulie, primul subiect de pe ordinea de zi cu privire la examinarea rapoartelor privind veniturile și cheltuielile concurenților electorali în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Membrii CEC au decis să amâne ședința pentru a fi verificate actele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cu privire la venituri și cheltuieli în campania electorală.

„Se declară întreruptă ședința de astăzi, cu continuare mâine la 14:00, și preluare în dezbatere a subiectului cu privire la rapoartele privind veniturile și cheltuielile concurenților electorali în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, la situația din 9 iulie”, a declarat președintele CEC, Dorin Cimil.

Celelalte 14 subiecte cu privire la atribuirea unui mandat de consilier în Consiliile sătești sau orășenești au fost epuizate de pe ordinea de zi.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media