AUDIO/ Irina Rimes a lansat prima sa melodie în limba rusă, realizată în colaborare cu Jah Khalib. Cum sună „Навсегда”

10 septembrie 2021, 15:21 Muzică 29447
Irina Rimes și Jah Khalib.  Sursa: realitatea/infotimes.kz

Interpreta din Republica Moldova, Irina Rimes, tocmai a lansat prima sa piesă în limba rusă, pe care a realizat-o în colaborare cu rapperul și beatmakerul din Kazahstan, Jah Khabib. Melodia întitulată „Навсегда / Pentru totdeauna”, a fost primită cu entuziasm de fani și a strâns pe Youtube, la o oră de la lansare, aproape 7 mii de vizualizări și multe comentarii de laudă și admirație.

„Nu știu cât o sa înțelegeți din ce zic, mă refer la cei care nu vorbesc limba rusă, dar cu siguranță o să simțiți ceva când o să ascultați piesa asta. E o piesă care-și face singură drum. Singură și-a făcut drum de la Dara până la mine, apoi a trecut pe la Alex Cotoi și după ce am ambalat-o frumos și i-am pus fundiță, și-a croit drum către Jah Khalib. De la noi urmează să-și ia zborul către voi. Sper sa aibă un drum cât mai lung”, a scris artista pe o rețea de socializare.

Fanii s-au arătat încântați de noua producție, în special vorbitorii de limbă rusă:

„Se simte influența lui Jah Khalib in melodie. Frumos. Am rămas uimit de așa o colaborare. Rimes a intrat cu efect pe piața rusă”, a scris un fan al Irinei Rimes pe Youtube.

„Un duet neașteptat. Această piesă superbă va fi un succes”, „Aștept mai multe piese în limba rusă, Irinka! Este minunat”, „Irina, mulțumesc pentru piesa în limba rusă. Pronunție superbă și versuri direct către suflet”, au mai comentat admiratorii.

„Nu înțeleg nimic,dar melodia asta mă înțelege pe mine! Zboară ca rachetuța în trending!”, a mai adăugat un fan.Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media