Val de ironii pe internet după ce rachetele ucrainene au lovit nava rusească. „ A fost promovată ca submarin”

14 aprilie 2022, 13:26 Divertisment 418
Nava rusească, avariată.  Sursa: Colaj/Hotnews

„Au vrut să cucerească Kievul, dar între timp au pierdut Moscova”, e una din glume care circulă pe internet după ce nava rusească ar fi fost serios avariat în urma unui atac ucrainean cu rachete antinavă Neptun.

Pe internet au început să circule după atac numeroase glume, meme-uri și imagini amuzante. „Crucișătorul Moscova a fost promovat ca submarin”, e una din glume. În timp ce altă glumă spune că, de fapt, nava „Moscova” nu ar fi fost lovită, ci „a interceptat” două rachete ucrainene, scrie Hotnews.

Un banc își imaginează un dialog imaginar între navă și comandamentul rus:

„Căpitan: Avem o problemă cu muniția de la bord

Comandament: Ce muniție?

Căpitan: Cea ucraineană.”

Alte imagini înfățișează celebra divizie de fermieri ucraineni care cu tractoare care recuperează din mare nava rusească cu o gaură în corpul navei.


Arestovici spune că la bord se află 510 persoane, iar din cauza furtunii de pe Marea Neagră, operațiunile de salvare sunt aproape imposibil de realizat.

Consilierul ucrainean afirmă că „Moscova” este acea navă care le-a cerut marinarilor de pe Insula Șerpilor să se predea și care a fost trimisă într-un loc de marinarii ucraineni, dialog care a devenit viral.
Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media