Val de ironii pe internet după ce rachetele ucrainene au lovit nava rusească. „ A fost promovată ca submarin”

14 aprilie 2022, 13:26 Divertisment 529
Nava rusească, avariată.  Sursa: Colaj/Hotnews

„Au vrut să cucerească Kievul, dar între timp au pierdut Moscova”, e una din glume care circulă pe internet după ce nava rusească ar fi fost serios avariat în urma unui atac ucrainean cu rachete antinavă Neptun.

Pe internet au început să circule după atac numeroase glume, meme-uri și imagini amuzante. „Crucișătorul Moscova a fost promovat ca submarin”, e una din glume. În timp ce altă glumă spune că, de fapt, nava „Moscova” nu ar fi fost lovită, ci „a interceptat” două rachete ucrainene, scrie Hotnews.

Un banc își imaginează un dialog imaginar între navă și comandamentul rus:

„Căpitan: Avem o problemă cu muniția de la bord

Comandament: Ce muniție?

Căpitan: Cea ucraineană.”

Alte imagini înfățișează celebra divizie de fermieri ucraineni care cu tractoare care recuperează din mare nava rusească cu o gaură în corpul navei.


Arestovici spune că la bord se află 510 persoane, iar din cauza furtunii de pe Marea Neagră, operațiunile de salvare sunt aproape imposibil de realizat.

Consilierul ucrainean afirmă că „Moscova” este acea navă care le-a cerut marinarilor de pe Insula Șerpilor să se predea și care a fost trimisă într-un loc de marinarii ucraineni, dialog care a devenit viral.
Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media