Președintele SUA, în vizită oficială la Kiev, la apoape un an de la invazia Rusiei în Ucraina. Zelenskiy: „Vizita dumneavoastră este o dovadă extrem de importantă de sprijin”

20 februarie 2023, 12:17 Ucraina 218
Președintele american Joe Biden și președintele Ucrainei, Vladimir Zelesnkiy.  Sursa: Vladimir Zelesnkiy/Telegram

Președintele american Joe Biden efectuează astăzi, 20 februarie, o vizită la Kiev, la aproximativ un an de la invazia rusă în Ucraina. Vizita a fost confirmată oficial de președintele ucrainean Vladimir Zelenskiy, pe pagina sa de Telegram.

„Joseph Biden, bun venit la Kiev! Vizita dumneavoastră este o dovadă extrem de importantă de sprijin pentru toți ucrainenii”, a scris Vladimir Zelenskiy.
Președintele SUA, Joe Biden, efectuează o vizită în Polonia între 20 și 22 februarie. Biden urmează să discute despre cooperarea bilaterală, precum și despre eforturile comune de sprijinire a Ucrainei și de consolidare a NATO.

De asemenea, nu este exclus ca unul dintre subiectele discuțiilor să fie problema creșterii prezenței trupelor americane în Polonia.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media