Președintele SUA, în vizită oficială la Kiev, la apoape un an de la invazia Rusiei în Ucraina. Zelenskiy: „Vizita dumneavoastră este o dovadă extrem de importantă de sprijin”

20 februarie 2023, 12:17 Ucraina 265
Președintele american Joe Biden și președintele Ucrainei, Vladimir Zelesnkiy.  Sursa: Vladimir Zelesnkiy/Telegram

Președintele american Joe Biden efectuează astăzi, 20 februarie, o vizită la Kiev, la aproximativ un an de la invazia rusă în Ucraina. Vizita a fost confirmată oficial de președintele ucrainean Vladimir Zelenskiy, pe pagina sa de Telegram.

„Joseph Biden, bun venit la Kiev! Vizita dumneavoastră este o dovadă extrem de importantă de sprijin pentru toți ucrainenii”, a scris Vladimir Zelenskiy.




Președintele SUA, Joe Biden, efectuează o vizită în Polonia între 20 și 22 februarie. Biden urmează să discute despre cooperarea bilaterală, precum și despre eforturile comune de sprijinire a Ucrainei și de consolidare a NATO.

De asemenea, nu este exclus ca unul dintre subiectele discuțiilor să fie problema creșterii prezenței trupelor americane în Polonia.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media