ULTIMA ORĂ! SURSE/ Alexandr Stoianoglo, reținut de procurori

5 octombrie 2021, 18:39 Justiție 670
Procuratura Generală.  Sursa: Replica Media

Alexandr Stoianoglo și soția acestuia au fost reținuți de oamenii legii, potrivit unor informații. Deocamdată, nu am obținut nicio confirmare oficială de la organele competente.

Înainte ca Alexandr Stoianoglo să iasă la un briefing de presă, anunțat pentru ora 18:00, la Procuratura Generală au venit mai mulți ofițeri SIS însoțiți de procurorul anticorupție Victor Furtună care a fost dispus să conducă urmărirea penală împotriva lui Stoianoglo.

Potrivit unor surse, Alexandr Stoianoglo a fost reținut, iar în aceste clipe au loc percheziții în birul șefului suspendat al PG.

Solicitată de Replica Media, purtătoarea de cuvânt a SIS, Daniela Mînzat, ne-a comunicat că ofițerii SIS oferă suport pentru procurorul de caz, redirecționându-ne către reprezentanții CNA.

De cealaltă parte, purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi, ne-a declarat că „Centrul Național Anticorupție nu participă”.

Procurora de la PG, Maria Vieru, nu ne-a răspuns la apeluri.

Revenim cu mai multe detalii.


Amintim că, procurorul Victor Furtună a decis pornirea urmăririi penale împotriva procurorului general, Alexandr Stoianoglo, a anunțat ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, menționând că „în acest moment nu avem o conducere a procuraturii”.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media