VIDEO/ Candidatul PAS și BCS pentru Primăria Bălți au votat. Socialistul Nesterovschi a îndemnat bălțenii să ia mită electorală, dar să voteze după propriul plac, iar Marcoci spune că a votat „pentru un oraș european”

21 noiembrie 2021, 12:05 Politică 1022
candidații PAS și BCS pentru Primăria Bălți.  Sursa: colaj Replica Media/foto captură Nord News

Candidatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) la alegerile din Bălți și cel al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) s-au prezentat la urna de vot pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Alexandr Nesterovschi, după ce și-a exercitat dreptul la vot, a îndeamnat bălțenii să ia mită electorală, însă să pună ștampila votat în dreptul candidatului care dorește.

Am votat pentru o echipă puternică, care va lucra pentru bălțeni, pentru binele orașului, pentru dezvoltarea localității. (...) Dragi bălțeni, ieșiti la vot! Dacă cineva, cândva, va dat ceva, luați, dar votați cum doriți. Nimeni nu știe pentru cine ați votat. În mod ideal, dacă se întâmplă asemenea cazuri, anunțați poliția. Pedeapsa este de șapte ani de pușcărie”, a declarat Nesterovschi pentru jurnaliștii de la Nord News.


De asemenea, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru fotoliul de primar al capitalei de nord a votat, împreună cu soția și fiica sa.

„Am votat pentru ca în acest oraș să predomine liniștea, să construim tot ce ne-am propus și ca Bălțiul să devină un oraș european. Pentru mine este o zi obișnuită de Duminică, este o sărbătoare mare, Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil și avem norocul de o zi cu soare. Avem speranțe mari”, a declarat Boris Marcoci.


Pentru alegerile din Bălți au fost deschise 60 de secții de votare, iar în cursă luptă 11 candidați.
Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media