VIDEO/ Netflix ar negocia al doilea sezon al serialului „Squid Game”

10 noiembrie 2021, 19:14 Film 74
Serialul „Squid Game”.  Sursa: www.timeslive.co.za

Netflix a confirmat marți, 9 noiembrie, că a demarat negocieri pentru a filma cel de-al doilea sezon al serialului „Squid Game” („Jocul calamarului”), considerat cel mai de succes show TV din istoria acestei platforme de streaming, scrie American Post.

Creatorul serialului, Hwang Dong-hyuk, a declarat la rândul său la un eveniment organizat luni în Los Angeles că „plănuieşte” să continue acţiunea din acest serial după succesul înregistrat de primul sezon.

„Este chiar acum în capul meu (...), dar cred că este prea devreme să vă spun când şi cum va avea loc”, a spus el.

Un purtător de cuvânt al companiei Netflix a nuanţat însă afirmaţiile scenaristului sud-coreean, declarând pentru postul CNBC că al doilea sezon se află deocamdată „în fază de discuţie, fără să fi fost confirmat”.

Netflix a anunţat luna trecută că „Squid Game” a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria acestei platforme de streaming, fiind vizionat de 142 de milioane de spectatori în primele 28 de zile de la lansare.

Serialul sud-coreean, transformat într-un fenomen de masă, a depăşit alte formate de succes lansate de Netflix, precum „Bridgerton”, care deţinea precedentul record, de 82 de milioane de spectatori, „The Queen's Gambit”, „Stranger Things”, „Tiger King” şi „Money Heist” („La casa de papel”).

Totuşi, aceste date trebuie privite cu circumspecţie, deoarece reflectă doar posesorii de conturi Netflix care au vizionat două minute din serial şi nu îi contorizează pe cei care au vizionat toate cele nouă episoade ale primului sezon.

Popularitatea serialului sud-coreean s-a făcut remarcată şi prin alte aspecte: căutările pe Google au eclipsat orice alt titlu, iar pantofii sport Vans cu care sunt încălţaţi protagoniştii din „Squid Game” au înregistrat o creştere a vânzărilor de 7.800%.

„Squid Game” îl are ca protagonist pe Seong Gi-hun, un bărbat care a acumulat foarte multe datorii şi care ia legătura cu organizatorul unui concurs ce ar putea fi soluţia salvatoare pentru problemele sale.În acea competiţie, el va găsi 455 de persoane din diferite clase sociale dispuse să participe la jocuri periculoase, pe viaţă şi pe moarte, pentru a câştiga marele premiu în valoare de 45,6 miliarde de dolari.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media