FOTO/ Fălești: Trei răniți, după ce două mașini s-au lovit frontal pe traseul R-16

16 august 2022, 10:41 Societate 148
Accident la Fălești.  Sursa: IGSU

Două mașini s-au ciocnit frontal în această dimineață pe traseul R-16 din satul Mărăndeni, raionul Fălești. În urma accidentului trei persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme, iar unul dintre șoferi a avut nevoie de intervenția salvatorilor pentru a fi descarcerat.

Potrivit Inspectoratului Național pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:41. Potrivit informațiilor înregistrate, impactul s-a produs după ce două autoturisme de model Toyota Avensis și Ford Tranzit s-au tamponat frontal, iar în urma accidentului rutier au avut de suferit trei persoane, două fiind blocate în autovehiculele avariate.

Pentru deblocarea sinistraților au intervenit două echipe de salvatori. Ajunși, angajații IGSU au efectuat lucrări de descarcerare și au deblocat conducătorul auto din autoturismul Ford Tranzit. Bărbatul a suferit fracturi la membrul superior și inferior stâng.

Persoanele au fost preluate la spitalul din municipiul Bălți pentru îngrijiri medicale de rigoare. Cauza și circumstanțele accidentului de circulație urmează a fi stabilite de organele de drept.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media