Maia Sandu s-a întâlnit cu mai mulți șefi ai misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău

26 septembrie 2022, 20:26 Politică 60
Maia Sandu s-a întâlnit cu mai mulți șefi ai misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău.  Sursa: Președinte.md

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu mai mulți ambasadori acreditați în țara noastră. Discuțiile au vizat provocările economice și de securitate, cu care se confruntă Republica Moldova și întreaga regiune ca urmare a agresiunii ruse față de Ucraina.

Președinta Maia Sandu a mulțumit țărilor partenere pentru susținerea financiară și umanitară de care Moldova a beneficiat odată cu începerea războiului și care a ajutat R. Moldova să gestioneze criza refugiaților din țara vecină.

Șefa statului a menționat importanța suportului politic al țărilor europene, dar și efortul personal făcut de ambasadorii acreditați la noi pentru ca Republica Moldova să obțină statutul de țară candidată la aderare.

Președinta Maia Sandu a subliniat că integrarea europeană este scopul spre care sunt îndreptate acum toate eforturile autorităților de la Chișinău și că se lucrează la realizarea reformelor în domeniile evidențiate în opinia Comisiei Europene, este menționat în comunicatul Președinției.

Diana
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media