Zi de meci: Republica Moldova - Azerbaidjan, astăzi de la 19:00

16 noiembrie 2022, 10:02 Sport 175
Naționala Moldovei.  Sursa: FMF

Echipa Națională a Moldovei va juca astăzi penultimul meci din acest an. Adversara noastră este selecționata din Azerbaidjan. Partida, care se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău va începe la ora 19:00.

Moldova va evolua azi în echipament roșu complet, iar jucătorii din Azerbaidjan vor fi echipați în tricouri, șorturi și jambiere albe.

Ucraineanul Denys Shurman va arbitra meciul Moldova - Azerbaidjan. El va fi ajutat de către asistenţii Oleksandr Zhukov și Viktor Nyzhnyk. Al patrulea oficial va fi Roman Jitari (Moldova).

Jocul cu Azerbaidjan va fi cu numărul 270 pentru Naționala Moldovei. Reprezentativa noastră a înregistrat 52 de victorii, 61 de egalități și 156 de înfrângeri. Golaveraj: 212-452.

Pentru tricolori urmează duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:30, ultimul meci din acest an, cu România. Partida va avea loc la fel pe stadionul Zimbru.

Apărătorul Ion Jardan poate juca astăzi partida cu numărul 50 în tricoul Naționalei Moldovei, iar Vadim Bolohan – a 40-a. Totodată, doi jucători, mijlocașul Serafim Cojocari și fundașul Mihail Ștefan pot debuta azi pentru tricolori.

Biletele sunt disponibile online pe site-ul BILETE.FMF.MD. Prețul începe de la 40 de lei.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media