Crima de la Dubăsari: Suspectul și-a recunoscut vina și a fost plasat în arest pentru 30 de zile

28 noiembrie 2022, 08:16 Justiție 173
Judecătoria Criuleni.  Sursa: protopopiat-criuleni-dubasari.md

Principalul suspect pentru comisă la Dubăsari a fost plasat în arest pentru 30 de zile, la decizia Judecătoriei Criuleni, sediul Ustia. Potrivit declarațiilor, acesta își recunoaște vina pentru cele comise.

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit fără suflare pe o stradă din Dubăsari în seara de vineri, 25 noiembrie, de către o femeie care a chemat imediat poliția. Victima, un locuitor al capitalei, avea semne vizibile de moarte violentă.

La sosirea medicilor s-a constatat decesul persoanei dar și prezența unor semne vizibile de moarte violentă, după care au preluat corpul neînsuflețit la expertiză medico-legală.

În rezultatul efectuării măsurilor speciale de investigației și acțiunilor de urmărire penală, peste câteva ore, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, a fost identificat un suspect în comiterea crimei, care s-a dovedit a fi un locuitor al satul Oxentea în vârstă de 46 de ani.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală în baza art. 145 alin. 1 Cod penal, iar persoana suspectă este reținută.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media