UPDATE/ Rudele moldovencei decedate în Turcia, identificate. MAEIE: Se oferă asistența pentru repatrierea corpului neînsuflețit în R. Moldova

2 decembrie 2022, 13:22 Diaspora 41165
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).  Sursa: Replica Media

UPDATE 3 decembrie: Replica Media empatizează cu rudele persoanei decedate și a decis să anonimizeze datele defunctei în semn de respect și solidaritate. Întreaga redacție transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă întreaga sa compasiune pentru pierderea suferită.

O femeie, cetățeană a Republicii Moldova a decedat la Istanbul. Gagauzinfo a anunțat că se caută rudele femeii. Replica Media a contactat reprezentanții Ministerului de Externe al R. Moldova, care ne-au anunțat că „responsabilii de la Consulatul general al Republicii Moldova la Istanbul sunt în contact cu rudele persoanei decedate.”

„La moment, funcționarul consular oferă asistența în vederea documentării corespunzătoare și asistării familiei pentru repatrierea corpului neînsuflețit în Republica Moldova”, a comunicat putătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă, pentru Replica Media.

Amintim că o femeie, cetățeană a R. Moldova, decedată în Turcia, a fost dată în căutare pe rețelele de socializare de către cunoscuții acesteia, în speranța că se vor găsi rudele ei.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media