InfoTrafic/ Restricții de circulație în capitală în legătură cu vizita oficială a Robertei Metsola și a Ursulei von der Leyen în R. Moldova

11 noiembrie 2022, 08:45 Auto 151
Trafic, Chișinău.  Sursa: Replica Media
Serviciul „InfoTrafic” al Inspectoratului Național pentru Securitate Publică (INSP) anunță pentru vineri, 11 noiembrie, restricții de circulație pe unele străzi din municipiul Chișinău în legătură cu vizita oficială a Președintei Comisiei Europene Ursula von der Leyen şi a Președintei Parlamentului European Roberta Metsola.

„În legătură cu vizita oficială Președintei Comisiei Europene şi Președintei Parlamentului European, pe unele străzi din Capitală traficul rutier va fi restricționat.

În acest context, Serviciul „InfoTrafic” al INSP, recomandă conducătorilor auto să manifeste disciplină maximă, să dea dovadă de înțelegere, să se conformeze necondiționat cerințelor legale ale polițiștilor”, se arată în nota informativă a INSP.

Amintim că președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, efectuează o vizită de lucru în țara noastră și se află la Chișinău de joi, 10 noiembrie.

Totodată, astăzi, 11 noiembrie, la Chișinău sosește președinta Parlamentului European, Roberta Metsola.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media