Un cetățean străin, depistat cu două kg de droguri, lipite pe corp, la intrarea în țară prin PTF Tudora

14 mai 2022, 11:00 Societate 80
Femeie, reținută cu droguri la PTF Tudora.  Sursa: PCCOCS
La intrarea în Moldova, prin punctul de trecere a frontierei Tudora, în ziua de vineri, 13 mai 2022, a fost reținută o femeie, cetățean al Ucrainei.
Aceasta s-a prezentat la linia de control în calitate de pieton, unde a fost supusă verificării suplimentare de către angajații de la Poliţia de Frontieră.
În rezultat, a fost depistat un pachet cu substanță solidă granulată, asemănătoare după culoare și miros cu substanță narcotică de tip PVP, cu greutatea de circa 2 kg. Pachetul era dosit sub o centură medicală, care era cuplată pe corpul femei.

Ulterior, în dimineața zilei de sâmbătă, procurorii PCCOCS au solicitat la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, aplicarea arestului preventiv în privința acesteia, în vederea cercetării obiective a cauzei, timp în care persoana va beneficia de garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală și de prezumția nevinovăției. Urmează ca magistrații să se pronunțe cu privire la solicitarea procurorilor.

Alte detalii pe marginea acestui caz vor fi oferite odată cu avansarea investigațiilor.
Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media