FOTO/ VIDEO/ Sezonul fructelor începe cu MoldPack - caserole eco din carton degradabil, prietenoase cu natura (P)

29 aprilie 2022, 13:53 Agricultură 368
Cutiile MoldPack.  Sursa: Moldpack.md

Primăvara își intră din ce în ce mai tare în drepturi, iar odată cu temperaturile ridicate, încep să apară în vânzare și primele fructe. Deja au apărut căpșunile, urmează zmeura, afinele, cireșele, vișinele, coacăza, precum și alte fructe. Din păcate însă, majoritatea vin în caserole de plastic. Acele cutiuțe transparente care, odată cu consumul fructelor, devin deșeuri și din păcate, ajung să fie aruncate peste tot.

Un tânăr antreprenor din Chișinău vine cu o soluție ecologică și mai prietenoasă cu natura - caserolele din carton Moldpack. Sunt eco, sunt ușoare, frumoase și cel mai important, accesibile pentru toți, de diferite dimensiuni și pentru toate gusturile.


Plasticul ne distruge planeta și există o singură soluție - înlocuirea acestuia cu produse biodegradabile, contribuind, în acest mod, la îmbunătățirea mediului în care trăim. Aceasta este ideea de bază a tânărului antreprenor Călin Harti care își gestionează compania MoldPack astfel încât să fie cât mai prietenoasă cu natura.


MoldPack dispune o gamă variată de pungi din hârtie, cutii și caserole din carton de diferite dimensiuni și tipuri.

„Acum avem 10 tipuri de caserole. Noi ne conformăm cerințelor clienților, fermierilor, agricultorilor. Ultimul articol pe care am început să-l facem este cu un producător local care exportă - este un tip de caserolă încape un kilogram fie struguri , fie alte fructe și care are torți pentru comoditatea cumpărătorilor. Putem să tipărim logo-ul oricărui fermier. Încercăm să convingem producătorii locali să treacă la carton ondulat pentru a putea fi reciclat”, ne-a mai spus antreprenorul.


Delli Fruits este clienta MoldPack deja de trei ani. Încă de la inițierea afacerii, Mihaela Cheptene, fondatoarea și administratoarea companiei spune că MoldPack îi este un partener de încredere pentru livrarea fructelor proaspete, oferindu-i ambalaje sigure și prietenoase cu mediul.


„Delli Fruits s-a născut din dorința de a livra fructe și legume proaspete, de calitate și, mai ales, frumos ambalate. Din acest considerent am ales să colaborăm cu MoldPack. Suntem alături de ei deja de trei ani, iar între timp am descoperit că au și caserole biodegradabile pentru a ambala căpșuni, afine și diferite pomușoare. Au un aspect foarte frumos și sunt benefice pentru mediu. Avem o mare încredere în MoldPack - ne oferă cele mai frumoase cutiuțe și vă îndemnăm pe toți să le folosiți”, spune Mihaela Cheptene.

Aceste minunate cutii și nu doar, le găsiți, în exclusivitate, doar la Moldpack.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial Moldpack, pe facebook și la numărul de telefon 069 741458.

P.

Cristian
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media