VIDEO/Gol fantastic din foarfecă, reușit de fotbalistul moldovean Vitalie Damașcan

17 mai 2022, 13:43 Sport 158
Vitalie Damașcan.  Sursa: Pro Sport

Internaționalul moldovean Vitalie Damașcan a marcat astăzi unul dintre cele 5 goluri ale echipei sale, Sepsi OSK în victoria cu 5-0 contra formației FCU Craiova, din etapa a 9-a din play-out-ul campionatului României. Damașcan a înscris în minutul 66 cu o foarfecă superbă și a fost schimbat 6 minute mai târziu, relatează FMF.

Acesta este al 2-lea gol marcat de atacantul moldovean în cele 18 meciuri jucate pentru Sepsi în actuala stagiune a Ligii 1.

Vitalie Damașcan s-a transferat la Sepsi pe 12 iulie 2021 de la Torino FC, Italia și a semnat un contract valabil pe 4 ani. Anterior atacantul de 23 de ani născut la Soroca a mai jucat la Zimbru, Sheriff, Torino FC, Italia, Fortuna Sittard și RKC Waalwijk, ambele din Țările de Jos. Cu formația din Tiraspol a câștigat două titluri de campion al Moldovei, o Cupă și a devenit golgheterul ediției 2017, cu 13 reușite.

Pentru Naționala Moldovei Vitalie Damașcan a jucat 17 meciuri și a marcat 2 goluri.


Anatol
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media