Doliu în teatru. A decedat actorul Igor Mitreanu, artist emerit al Republicii Moldova

3 mai 2022, 11:23 Teatru 1158
Igor Mitreanu.  Sursa: Captură de ecran

Îndrăgitul actor de teatru și film din Republica Moldova, Igor Mitreanu, artist al poporului, s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi, la vârsta de 56 de ani.

„Maestrul a plecat la îngeri, lăsând scena Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale tristă și pustie fără umorul inegalabil și prezența scenică memorabilă, care ne-a încântat mai bine de 30 de ani. Cu adâncă tristețe, exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor, întregii comunități teatrale și cinematografice de la noi, precum și tuturor celor care l-au cunoscut și prețuit pe Omul și Maestrul Igor Mitreanu. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, menționează într-un mesaj de condoleanțe Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale.

În anul 2019, Igor Mitreanu a fost distins cu titlul onorific „Artist al Poporului", iar în 2010 - cu cel de „Artist Emerit”.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media