Doliu în teatru. A decedat actorul Igor Mitreanu, artist emerit al Republicii Moldova

3 mai 2022, 11:23 Teatru 1252
Igor Mitreanu.  Sursa: Captură de ecran

Îndrăgitul actor de teatru și film din Republica Moldova, Igor Mitreanu, artist al poporului, s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi, la vârsta de 56 de ani.

„Maestrul a plecat la îngeri, lăsând scena Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale tristă și pustie fără umorul inegalabil și prezența scenică memorabilă, care ne-a încântat mai bine de 30 de ani. Cu adâncă tristețe, exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor, întregii comunități teatrale și cinematografice de la noi, precum și tuturor celor care l-au cunoscut și prețuit pe Omul și Maestrul Igor Mitreanu. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, menționează într-un mesaj de condoleanțe Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale.

În anul 2019, Igor Mitreanu a fost distins cu titlul onorific „Artist al Poporului", iar în 2010 - cu cel de „Artist Emerit”.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media