METEO/ Vreme rece și posomorâtă de iarnă. Prognoza meteo a zilei

14 ianuarie 2023, 09:55 Mediu 384
Chișinău, trafic, iarna.  Sursa: Replica Media

Vremea continuă să fie normală pentru această perioadă, cu valori minime de temperatură, însă fără zăpadă. Temperaturile de dimineață dunt negative în toată Republica Moldova, iar pe parcursul zilei, meteorologii promit maxime nu mai mari de +2 grade în regiunile de sud. Cerul va fi predominant noros, iar presiunea atmosferică va fi normală.

Vântul va bate din direcția sud-est, iar potrivit meteorologilor, tendința temperaturilor va fi în creștere, însă, cresc condițiile de formare a ceții, poleiului slab, iar pe drumuri ghețuș.

În regiunile de nord va fi cel mai rece cu valori între -5 la Briceni și Soroca și maxime de -2 grade Celsius.

În raioanele de centru va fi ceva mai cald. După minime de -3 la Orhei sau Ungheni, pe parcursul zile, temperaturile nu vor depăși 0 grade.

Ca de obicei, ceva mai cald la sud unde minima a fost de -1 la Leova sau Comrat și nu mai mult de 0 grade la Cahul. Pe parcursul zilei însă, temperaturile nu vor depăși +2 grade cu plus.

Potrivit Serviciului Hidrometeologic de Stat, în intervalul care urmează vremea va avea un caracter de încălzire. Precipitațiile vor fi nesemnificative. Însă, cresc condițiile de formare a ceții, poleiului slab, iar pe drumuri ghețuș.

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media