Percheziții la Primăria Durleși: Vizează ilegalități la eliberarea actelor permisive de către persoane publice

28 ianuarie 2023, 13:01 Justiție 121
Primăria Durlesti.  Sursa: Deschide.md

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins, astăzi, 28 ianuarie, cu percheziții la Primăria Durlești, într-un dosar privind ilegalități de eliberare a actelor permisive. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de ofițera de presă al CNA, Angela Starinschi.

„Efectuăm acțiuni de urmărire penală într-un dosar din gestiunea CNA care vizează ilegalități la eliberarea actelor permisive de către persoane publice din cadrul Primăriei Durlești.

Deocamdată nu putem oferi mai multe detalii, dat fiind faptul că investigațiile sunt în derulare”, ne-a comunicat Starinschi.

Vom reveni cu detalii.

De menționat că nu este pentru prima dacă când persoanele publice din cadrul Primăriei Durlești sunt implicate în afaceri ilegale cu terenuri. În luna decembrie 2021, opt persoane au fost supuse perchezițiilor domiciliare, de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție. Acestea erau vizate în dosarele afacerilor dubioase cu terenuri, în care sunt implicați foști funcționari ai Primăriei Durlești, bănuiți că ar fi prejudiciat statul cu circa 6,5 milioane de lei.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media