Alegerile pentru Primăria Bălți/ Candidatul independent Nicolai Grigorișin a votat alături de familie: „Această campanie electorală a fost cea mai murdară la care am participat”

21 noiembrie 2021, 16:49 Politică 179
Nicolai Grigorișin.  Sursa: Nord News

Nicolai Grigorișin, fost primar și cel care a luat locul lui Renato Usatîi la Primăria Bălţi, unicul candidat independent în cursa pentru fotoliul de la cârma Primăriei capitalei de nord, s-a arătat convins că va câștiga din primul tur al scrutinului, însă nu exclude că ar putea avea loc și turul doi al alegerilor unde ar putea concura cu un alt contracandidat.

Grigorișin s-a prezentat la urna de vot alături de întreaga familie - soție, soacră, fiu și fiică.

Această campanie electorală a fost cea mai murdară la care am participat, pentru că toți candidații și „spoilerii” candidaților de la partid, toți au sărit și m-au atacat doar pe mine, candidatul independent Nicolai Grigorișin. Pe nimeni altcineva, la adresa nimănui nu a fost turnată atâta mizerie”, a declarat candidatul independent pentru jurnaliști după ce a votat.

sursa video: Nord News

Pentru alegerile din Bălți au fost deschise 60 de secții de votare, iar în cursă luptă 11 candidați.

Amintim că, Nicolai Grigorișin, care a ocupat funcția de primar în perioada 2018 - 2019.

Tot el, după demisia lui Renato Usatîi de la Primărie Bălți, fiind dezamăgit de rezultatul obținut la alegerile parlamentare în municipiu, a asigurat interimatul funcției.

Totuși, în această campanie Grigorișin s-a detașat de Partidul Nostru, fiind candidat independent.

Grigorișin a apărut pe scena politică din Republica Moldova în 2014, odată cu Renato Usatîi. Tot atunci, Grigorișin a devenit șeful filialei Partidului Nostru la Bălți, iar soția sa Natalia a candidat la funcția de deputat la parlamentarele din 2014, fiind a 10-a pe listă.
Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media