Elizaveta Breahnă este noua directoare interimară a Oficiului Național al Viei și Vinului

26 octombrie 2021, 18:49 Vinurile Moldovei 90
Elizaveta Breahnă alături de noii colegi.  Sursa: Ministerul Agriculturii

Cunoscuta oenoloagă, Elizaveta Breahnă, recent decorată cu Ordinul Republicii, este noua directoare interimară a Oficiului Național al Viei și Vinului. Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Breahnă va deține funcția de director interimar până la organizarea concursului pentru selectarea directorului general.

Cunoscuta specialistă a fost deja prezentată colectivului de către Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Sergiu Gherciu.

„Pentru comunitatea vitivinicolă ați devenit o personalitate notorie, cu o reputație ireproșabilă în sfera vinificației. Vă doresc să aveți o colaborare productivă cu echipa ONVV și să dezvoltați împreună un trend ascendent al activității instituției. La fel, mizăm pe implicarea fiecărui angajat pentru a dezvolta sectorul vitivinicol într-o manieră coordonată și sustenabilă”, a subliniat oficialul citat de comunicatul Ministerului de resort.

Elizaveta Breahnă speră că va avea o conlucrare bună cu toți reprezentanții ramurei și să reușească noi performanțe pe plan loca, dar mai ales internațional.

„Colectivul ONVV este format din specialiști responsabili și conștiincioși, cu atitudine pro-activă. Sper în continuare să avem sprijinul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare pentru a înregistra noi performanțe atât pe plan național, cât și internațional. Ne propunem să creștem volumul vânzărilor, să sporim competitivitatea, astfel încât vinurile autohtone să devină un simbol al calității, în pofida tuturor intemperiilor și crizelor”, a menționat directorul interimar.


Cristian
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media