TikTokerul care a bătut un tânăr la un club de la Ciocana, va sta 30 de zile în arest la Penitenciarul 13

5 ianuarie 2022, 17:00 Justiție 5708
Învinuitul în cazul bătăii de la clubul de la Ciocana.  Sursa: capturi video/Ungureanu 112

TikTokerul reținut după ce a bătut cu cruzime un tânăr în fața unui club de noapte din sectorul Ciocana, în noaptea de duminică, 2 ianuarie, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. O hotărâre în acest sens a fost pronunțată în această seară de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Surse din cadrul Procuraturii ne-au spus că magistrații au admis integral solicitările procurorilor și au decis plasarea individului în arest preventiv la Penitenciarul nr. 13 din capitală.

La scurt timp, și Inspectoratul General de Poliție a anunțat că „persoana bănuită de săvârșirea acțiunilor de huliganism și cauzarea leziunilor corporale medii, la Ciocana, a primit mandat de arest pentru 30 de zile, eliberat de Judecătoria sectorului Ciocana”.

Învinuitul, pe nume Alexandru Armaș, de 29 de ani, a fost filmat cum lovește cu picioarele un tânăr pe scările unui club de noapte din sectorul Ciocana, în noaptea de 2 ianuarie 2022, iar mai apoi filmarea a fost distribuită pe internet.

Victima, un tânăr de 30 de ani, a ajuns la spital, unde medicii au anunțat poliția.

Tânărul de 30 de ani, a suferit mai multe traumatisme, precum o fractură la picior, contuzii ale feței și ale umărului, precum și excoriații ale feței.

Pe numele bătăușului, un cunoscut tiktoker, a fost deschis un dosar penal pentru „huliganism”, iar pe 4 ianuarie a fost reținut pentru 72 de ore.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media