TikTokerul care a bătut un tânăr la un club de la Ciocana, va sta 30 de zile în arest la Penitenciarul 13

5 ianuarie 2022, 17:00 Justiție 5711
Învinuitul în cazul bătăii de la clubul de la Ciocana.  Sursa: capturi video/Ungureanu 112

TikTokerul reținut după ce a bătut cu cruzime un tânăr în fața unui club de noapte din sectorul Ciocana, în noaptea de duminică, 2 ianuarie, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. O hotărâre în acest sens a fost pronunțată în această seară de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Surse din cadrul Procuraturii ne-au spus că magistrații au admis integral solicitările procurorilor și au decis plasarea individului în arest preventiv la Penitenciarul nr. 13 din capitală.

La scurt timp, și Inspectoratul General de Poliție a anunțat că „persoana bănuită de săvârșirea acțiunilor de huliganism și cauzarea leziunilor corporale medii, la Ciocana, a primit mandat de arest pentru 30 de zile, eliberat de Judecătoria sectorului Ciocana”.

Învinuitul, pe nume Alexandru Armaș, de 29 de ani, a fost filmat cum lovește cu picioarele un tânăr pe scările unui club de noapte din sectorul Ciocana, în noaptea de 2 ianuarie 2022, iar mai apoi filmarea a fost distribuită pe internet.

Victima, un tânăr de 30 de ani, a ajuns la spital, unde medicii au anunțat poliția.

Tânărul de 30 de ani, a suferit mai multe traumatisme, precum o fractură la picior, contuzii ale feței și ale umărului, precum și excoriații ale feței.

Pe numele bătăușului, un cunoscut tiktoker, a fost deschis un dosar penal pentru „huliganism”, iar pe 4 ianuarie a fost reținut pentru 72 de ore.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media