Buiucani: O minoră a rămas în viață după ce a sărit în gol de la etajul 15, încercând să se sinucidă

7 februarie 2022, 14:58 Societate 582
poliția/imagine simbol.  Sursa: gândul.ro

O copilă, în vârstă de 15 ani, a sărit în gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Potrivit Poliției, minora a încercat să-și pună capăt zilelor, dar a rămas în viață.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a comunicat pentru Replica Media că totul s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 5 februarie.

Polițiștii au stabilit că minora a sărit în gol de la etajul 15 al unui bloc, dar a rămas în viață, căzând pe acoperișul de la etajul unu. Aceasta s-a ales cu multiple leziuni corporale.

Copila a fost preluată de un echipaj medical si a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și motivul pentru care minora a recurs la acest gest.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media