De Ziua Mondială a Inimii, peste 120 de polițiști s-au alăturat campaniei de donare de sânge

29 septembrie 2022, 16:37 Sănătate 72
Viorel Cernăuțean.  Sursa: Facebook

Astăzi, 29 septembrie, de ziua Mondială a Inimii, Poliția Națională, la sediul Inspectoratului General al Poliției a dat start Campaniei „Donează sânge, susține ritmul vieții pe pământ”, care se va desfășura la nivel național în perioada 29 septembrie - 28 octombrie 2022.

Doar în prima zi a campaniei, peste 120 de polițiști, împreună cu șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, au donat sânge și plasmă. Printr-un gest simplu, oferim o şansă unică la viaţă celor pentru care disponibilitatea sângelui compatibil face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Misiunea noastră de zi cu zi presupune să ajutăm oamenii, îmi exprim recunoștința pentru deschiderea și participarea benevolă a colegilor mei în cadrul Campaniei de donare a sângelui. Este un gest omenesc și voluntar, dincolo de natura serviciului prin care venim zilnic în sprijinul oamenilor. Donarea de sânge, a devenit deja o tradiție pentru Poliția Națională, iar pentru mulți dintre colegii mei, a devenit parte din stilul de viaţă. Ce poate fi mai plăcut, mai mulțumit cu sine, când știi că undeva ai salvat o viață. Sângele e vital și azi, și mâine, și poimâine.”, a menționat șeful Poliției, Viorel Cernăuțeanu.

Amintim că, în cadrul Campaniei „Când inima cere, donăm o tonă de putere”, lansată în luna septembrie anul 2020, familia Poliției Naționale a reușit, timp de o lună, să doneze peste o tonă sânge.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media