Ședința Guvernului de astăzi se va desfășura în orașul Edineț

23 noiembrie 2022, 10:00 Societate 94
ședința Guvernului, Guvernul Republicii Moldova, prim-ministra Natalia Gavrilița și cabinetul de miniștri.  Sursa: Replica Media

Ședința Cabinetului de miniștri de astăi se va desfășura la Edineț, în incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din oraș. Ordinea de zi cuprinde mai multe subiecte, inclusiv decizii de importanță majoră pentru locuitorii din nordul Republicii Moldova.

Pe ordinea de zi este inclus și proiectul cu privire la aprobarea semnării Acordului de împrumut dintre Republica Moldova şi Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în vederea realizării proiectului ,,Deșeuri solide în Republica Moldova”, în sumă de 25 milioane de euro.

Totodată, va fi aprobat și Regulamentul cu privire la modul de evaluare a gradului de cunoaștere a prevederilor Constituției Republicii Moldova și a limbii române pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova și obținerea dreptului de ședere permanentă în Republica Moldova

După ședință, Natalia Gavrilița va vizita sălile de clasă și laboratorul IT din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” și va avea o discuție cu membrii Consiliului elevilor, în incinta bibliotecii școlare.

În cadrul vizitei, șefa Executivului va mai participa la evenimentul de finalizare a proiectului finanțat de UE - „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”.

După-amiază, prim-ministra va fi prezentă la ceremonia de livrare a echipamentului performant pentru maternitatea de la Spitalul raional Edineț, oferit de UNFPA Moldova - Fondul ONU pentru Populație, cu suportul financiar al Guvernului SUA.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media