VIDEO/ Un soldat rus care s-ar fi predat voluntar a izbucnit în lacrimi după ce a fost hrănit și lăsat să vorbească cu mama sa

2 martie 2022, 16:48 Ucraina 1143
Soldat rus în Ucraina.  Sursa: Captură ecran

Un militar rus care s-ar fi predat voluntar apare într-un clip video înregistrat de ucraineni cum izbucnește în plâns după ce a fost hrănit, liniștit și a fost lăsat să vorbească la telefon cu familia sa.

În clipul video care se răspândit pe rețelele de socializare, tânărul militar este observat cum bea ceai și mușcă cu poftă din mâncarea pe care civilii ucraineni din jurul său i-au adus-o. Tânărul încearcă să vorbească la telefon cu mama sa, dar izbucnește în lacrimi.

În video se mai aude un localnic, care povestește că tinerii soldați ruși, au fost aduși în Ucraina fără ca aceștia să fie la curent de ce ar fi venit. Iar acum, ei mor pentru nimic.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media