Trafic suspendat în perimetrul PMAN, în zilele de 24 și 26 august. Care este motivul

23 august 2022, 15:14 Auto 411
Piața Marii Adunări Naționale.  Sursa: Replica Media

Miercuri, 24 august, ora 10:00-12:00 și vineri, 26 august, ora 13:00-15:00, va fi sistată temporar circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul Pieții Marii Adunări Naționale (PMAN), în contextul desfășurării de către Ministerul Culturi a repetițiilor dedicate manifestărilor cultural-artistice organizate de Ziua Independenții Republicii Moldova.

Astfel, pe perioada desfășurării repetițiilor pentru organizarea manifestărilor cultural-artistice, circulația transportului public (troleibuze, autobuze și microbuze) va fi redirecționată, ocolind PMAN pe străzile adiacente.

Totodată, de Ziua Independenţei Republicii Moldova, pe 26 august 2022, între orele 20:00 până pe data de 27 august 2022, ora 24:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul PMAN, iar transportului public de pasageri va fi redirecționat.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează sectoarele de drum unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media