METEO/ Prima zi din luna iulie, între caniculă și instabilitate atmosferică. Câte grade vom avea astăzi

1 iulie 2022, 07:30 Mediu 122
Primăvara, meteo, parc.  Sursa: Replica Media
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță că de astăzi, 1 iulie, canicula se retrage, însă, instabilitatea atmosferică nu cedează și noaptea izolat vom avea parte de ploi slabe însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla predominant slab din nord-est.

Temperaturile minime ale aerului noaptea vor deveni mai suportabile, cu valori între +15..+20ºC, iar ziua maximele în termometre se va încadra între +27..+32ºC.

La nord, pe timp de zi maximele se vor situa între +27 și +30 grade Celsius, iar valorile nocturne vor indica +15 și +18 grade.

La centru, ziua se vor înregistra +28 și +31 grade, iar la noapte temperatura va scădea până la +16 și +19 grade Celsius.

La sud, ziua, temperatura va oscila între +29 și +32 grade, iar la noapte mercurul din termometre va indica +17 și +20 grade.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media