DOC/ TikTokerul care a bătut un tânăr la un club de la Ciocana, condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare într-un penitenciar de tip semi-închis și la 2 ani de probațiune

3 iunie 2022, 10:55 Justiție 10212
Învinuitul în cazul bătăii de la clubul de la Ciocana.  Sursa: capturi video/Ungureanu 112

Alexandru Armaș, un cunoscut tiktoker care a fost filmat cum lovește cu picioarele un tânăr pe scările unui club de noapte din sectorul Ciocana, în noaptea de 2 ianuarie 2022, iar mai apoi filmarea a fost distribuită pe internet, și-a primit sentința pentru două capete de acuzare. Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, l-a condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare într-un penitenciar de tip semi-închis.

Potrivit hotărârii instanței, judecătoarea Olga Bejenari l-a condamnat pe tik toker pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii la doi ani de închisoare, iar pentru huliganism la un an de pușcprie, ambele cu executare în penitenciar de tip semi-închis.

Totodată, conform art. 84 alin. (1) din Codul penal, pentru concurs de infracţiuni, prin cumul parţial al pedepselor aplicate, lui Alexandru Armaş i s-a aplicat o pedeapsă definitivă cu închisoare, pe un termen de 2 ani şi 6 luni, cu executare în penitenciar de tip semi-închis.

În conformitate cu prevederile art. 901 din Codul penal, Alexandru Armaş va executa pedeapsa cu închisoare pe un termen de 1 an şi 3 luni, în penitenciar de tip semi-închis, iar executarea restului pedepsei aplicate cu închisoare pe un termen de 1 an şi 3 luni, se suspendă parţial pe o perioadă de probațiune de 2 ani, dacă în acest termen, condamnatul nu va săvârși o nouă infracţiune şi prin respectarea condiţiilor probaţiunii, va îndreptăţi încrederea ce i s-a acordat.

Hotărârea instanței:


Amintim că, învinuitul, pe nume Alexandru Armaș a fost filmat cum lovește cu picioarele un tânăr pe scările unui club de noapte din sectorul Ciocana, în noaptea de 2 ianuarie 2022, iar mai apoi filmarea a fost distribuită pe internet.

Victima, un tânăr de 30 de ani, a ajuns la spital, unde medicii au anunțat poliția.

Tânărul de 30 de ani, a suferit mai multe traumatisme, precum o fractură la picior, contuzii ale feței și ale umărului, precum și excoriații ale feței.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media