METEO/ Zăpadă și lapoviță astăzi în Moldova

5 aprilie 2023, 07:27 Mediu 964
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Condiții meteo nefavorabile cu temperaturi scăzute și precipitații sub formă de zăpadă și lapoviță.

Astăzi, miercuri, 5 aprilie, primăvara ne surprinde cu un vreme rece și ninsori. Temperatura maximă a zilei va fi de 3°C, cu 10°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de 1°C, cu 1°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar precipitațiile se vor manifesta sub formă de zăpadă și lapovița, având o intensitate de 3.16 milimetri pe oră. Soarele va rămâne ascuns între nori pe tot parcursul zilei, apunând la ora 19:37 dupa ce rasare la ora 06:37.

Vântul va sufla dinspre nord-vest (NW) cu viteze cuprinse între 6.45 metri pe secundã și rafale atingând chiar și valoarea de 15.61 metri pe secundã.

Pentru ziua de mâine şi poimâine se prevede o ușoarã încãlzire a vremii, cu temperaturi maxime de 5°C și minime de 1°C, însã cerul va rămâne acoperit iar precipitațiile vor continua sub formă de zăpadă ușoară.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media