Trei candidați și-au depus dosarele la Consiliul de Integritate în cadrul concursului pentru șefia ANI

8 decembrie 2022, 16:13 Justiție 385
Autoritatea Națională de Integritate, ANI.  Sursa: Replica Media

Consiliul de Integritate a finalizat etapa de depunere a dosarelor la concursul pentru suplinirea funcției de președinte al Autorității Naționale de Integritate. Astfel, au fost recepționate actele din partea a trei pretendenți care râvnesc pentru această funcție.

Este vorba despre:

  1. Lilian Chișca;
  2. Veaceslav Guțan;
  3. Alexandru Stavinschi.

Amintim că, la 20 noiembrie, Consiliul de Integritate a declanșat procedura de concurs pentru suplinirea funcției de președinte al Autorității Naționale de Integritate. Data-limită de depunere a dosarului a fost de 7 decembrie.

Funcția a devenit vacantă după ce la 31 martie, Rodica Antoci a solicitat președintei Maia Sandu să-i fie acceptată demisia din funcția de președinte a Autorității Naționale de Integritate. În aceeași zi, Președinția, conform competențelor, cererea a fost redirecționată către Consiliul de Integritate pentru a fi examinată, ulterior fiind acceptată.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media