Accident la Florești/ Un bărbat a decedat pe loc după ce s-a izbit cu automobilul de un copac. Pasagera, transportată în stare gravă la spital

7 august 2022, 14:32 Societate 5350
Accident la Florești.  Sursa: Poliția Republicii Moldova/ Facebook

Un bărbat de 33 de ani a decedat, în această dimineață, în jurul orei 04:00, după ce automobilul pe care-l conducea s-a izbit de un copac, la intrare în localitatea Frumușica din direcția satului Izvoare.

Ajunși la fața locului, preliminar polițiștii au stabilit că, un bărbat de 33 de ani locuitor al raionului Florești, conducând automobilul de marca BMW pe traseul principal, la ieșire din localitatea Frumușica, raionul Florești, din motive necunoscute, în curbă a pierdut controlul volanului tamponându-se într-un copac.

În urma impactului, conducătorul automobilului a decedat pe loc.

Pasagera, de pe bancheta din față, o tânără de 20 de ani, a fost transportată la Spitalul Raional Florești cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele.

Totodată urmează a fi efectuată expertiza medico-legală, care va stabili dacă conducătorul auto s-ar fi aflat în stare de ebrietate.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media